Meditatie-avonden

Maandelijkse meditatie-avond

1 Keer per maand organiseer ik een (gratis)  meditatie-avond, waarbij iedereen welkom is. Je hoeft geen yogalessen te volgen bij Yogacentrum Venray, en je hoeft ook geen ervaring te hebben met meditatie.

Deze avond is altijd op een vrijdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur in de yogaruimte in de Oude Melkfabriek. We sluiten de avond af met een kopje thee, meestal met iets lekkers.

Veel mensen willen gaan mediteren, maar ervaren dat de drempel om dat zelf thuis te doen, soms best hoog is. Op deze vrijblijvende manier, door naar een yogaruimte toe te gaan en een uur te zitten, wordt de drempel lager. De vruchten van meditatie zijn enorm en het zou een enorme aanwinst voor het leven zijn als je elke dag, al is het maar een paar minuten per keer stilzit en je bezig houdt met een meditatie-oefening. Ik schrijf hier bewust oefening, daar meditatie meer een staat van zijn is. Meditatie begint bij concentratie. Iedereen is op deze avond welkom.

Het is de bedoeling dat ieder zijn/haar eigen meditatie doet, of dit nu zittend, liggend of lopend is, volledig in stilte.

Je krijgt dus geen les. Als je liever begeleiding krijgt in meditatie, ben je van harte welkom op bijvoorbeeld de woensdag van 18:30 uur tot 19:30 uur in de Oude Melkfabriek. Deze milde yogales is vooral gericht op meditatie, ademhaling en ontspanning.

Het is niet nodig je komst van tevoren aan te kondigen. Heb je vragen over deze avonden, schroom niet om contact met me op te nemen.

Data 2023

 

20 januari 20233

10 februari 2023

24 maart 2023

21 april 2023

26 mei 2023

16 juni 2023

15 september 2023

13 oktober 2023

24 november 2023

15 december 2023

 

Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?

Notice: Undefined variable: title_background in /home/yogacent/public_html/wp-content/themes/yoga-centrum-venray/divi-children-engine/dce-customizer/output/post-customizer/post-custom-styles-output.php on line 42

Notice: Undefined variable: title_padding in /home/yogacent/public_html/wp-content/themes/yoga-centrum-venray/divi-children-engine/dce-customizer/output/post-customizer/post-custom-styles-output.php on line 42

Notice: Undefined variable: meta_background in /home/yogacent/public_html/wp-content/themes/yoga-centrum-venray/divi-children-engine/dce-customizer/output/post-customizer/post-custom-styles-output.php on line 55

Notice: Undefined variable: meta_padding in /home/yogacent/public_html/wp-content/themes/yoga-centrum-venray/divi-children-engine/dce-customizer/output/post-customizer/post-custom-styles-output.php on line 55