Datum

1 april 2023
Expired!

Tijd

09:30 - 12:30

Kosten

€57,50

Cursus reanimatie/AED

Op zaterdag 1 april 2023 kan je in de yogaruimte van Yogacentrum Venray in de Oude Melkfabriek in Leunen een cursus reanimatie volgen. Wil je leren reanimeren, of wil je je vaardigheden wat betreft reanimeren opfrissen, dan is dit je kans. Het is ontzettend belangrijk dat zo veel mogelijk mensen weten hoe ze moeten reanimeren.

De cursus wordt gegeven door Anita en Fleur Seuren. Tijdens deze drie uur durende cursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Verder leer je een bewusteloos slachtoffer stabiel te leggen en hoe je iemand kunt helpen bij een verslikking. De kosten zijn €57,50 inclusief btw.

De cursus kan doorgang vinden bij minimaal zes personen. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Na inschrijving ontvang je van Anita Seuren een factuur per e-mail.

Je kunt kosteloos annuleren tot 27 maart.

Het mooie is dat de meeste zorgverzekeringen deze cursus in een aanvullende verzekering vergoeden en dan is de cursus helemaal gratis. Je dient zelf de factuur in bij je zorgverzekering in. Het is dus de moeite waard om je zorgverzekering te checken. De cursus valt onder preventieve cursussen.


Anita en Fleur Seuren

Inschrijven:

Inschrijfformulier Workshop

Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?