Stoelmassage is een vorm van massage die op een speciaal voor deze massage ontwikkelde stoel wordt gegeven. De stoelmassage is gebaseerd op oude oosterse acupressuurtechniek, ofwel drukpunttechniek. Het is zeer prettig om een stoelmassage te ontvangen en het heeft een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele massage op een massagetafel. Een voordeel is dat de kleding aan kan blijven. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van olie is dit mogelijk. Een ander voordeel is dat de stoelmassage bij u thuis kan plaatsvinden. Als dit niet mogelijk is kunt u samen met de masseur een andere locatie afspreken. Dit kan zijn in de yogaruimte in Leunen of in De Clockert in Venray. Het zou zelfs mogelijk kunnen zijn om de massage in een park te laten plaatsvinden (in de zomer, met mooi weer !). Een stoelmassage duurt tussen de 20 á 30 minuten.

Het doel van een stoelmassage is op de eerste plaats ontspanning. Daarnaast verbetert een stoelmassage de bloedcirculatie, het lichaamsgevoel wordt verhoogd, stijfheid in de spieren wordt gereduceerd.

De stoelmassage richt zich op de rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd.

Prijzen:

1 stoelmassage in Venray * € 20,–
5 rittenkaart (is 6 maanden geldig) € 100,–
10 rittenkaart (is 1 jaar geldig) € 190,–
jaarabonnement 1 keer per week (maximaal 40 massages) € 750,–

 

* Bij een massage buiten Venray wordt vervoerskosten gerekend.

 

Een afspraak voor een stoelmassage kunt u maken door te bellen met de masseur Olga Overmeer: 06-17752754 of een mail te sturen naar info@yogacentrumvenray.nl.