Klik hieronder op een workshop voor meer informatie.

Een lange les duurt 3 uur. In deze les komen veel aspecten van de yoga aan bod. De les is mild en meditatief en er is voldoende ruimte voor ontspanning en de ademhaling. Ook komen de wat meer fysieke houdingen en oefeningen aan bod. Een breed programma. De lange les zal begin 2019 worden gepland

Een hele dag in stilte voor jezelf. Een dag vol yoga, meditatie, adem, meditatie, ontspanning, bewust eten en proeven !

Meer informatie volgt begin 2019

Restorative (herstellende) yoga is een vorm van yoga die geen inspanning vraagt. Het lichaam wordt in liggende houdingen ondersteund door kussens en dekens, zodat het makkelijker kan worden om spanning los te laten en zo diep te kunnen ontspannen. De houdingen worden langer aangehouden, ongeveer 15 a 20 minuten. Restorative yoga is gericht op het ontspannen van het lichaam en het verstillen van de geest. Daarnaast zorgt de ondersteuning van kussens en dekens er voor dat er een makkelijke overgave aan ‘niets doen’ kan ontstaan, zodat in die rust het parasympatische zenuwstelsel wordt geactiveerd. Restorative betekent herstellend. Het herstelt je lichaam van de effecten van dagelijkse en chronische stress. Kernwoorden zijn: zachtheid, zelfzorg, onthaasten en ontspannen.

Deze workshop is in voorbereiding en zal begin 2019 gegeven worden. Daarna zullen er ook wekelijkse lessen restorative yoga komen.


Wil je graag meer informatie, of wil je je direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Om aan te tonen dat je een echt mens bent, en geen spamrobot, moet je een eenvoudig sommetje oplossen.