Klik hieronder op een workshop voor meer informatie.

 

Yogacentrum Venray biedt u de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie 5 keer een yogalessen te volgen in de yogaruimte in de Oude Melkfabriek. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor cursisten van Yogacentrum Venray. Indien u alle lessen meedoet zijn de kosten € 50,- maar het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Een losse les kost € 12,50.

De lessen zijn altijd op maandagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur, en wel op de volgende data:

9, 16,30 juli, 6 en 13 augustus 2018

Door je in te schrijven ga je akkoord met het reglement van Yogacentrum Venray en ben je op de hoogte van de privacyverklaring.

De natuur is zó heerlijk als het nog heel vroeg is. Een fantastisch moment om dan buiten yoga te doen. Op zaterdag 14 juli kan iedereen meedoen. De yogales zal zijn in het Odapark in Venray van 07.00 uur tot ongeveer 08.30 uur en daarna gaan we gezellig ontbijten bij Kaffee Met in de Schoolstraat in Venray. ‘s Morgens kan het nog wel fris zijn dus kleed je warm aan. Er zijn geen yogamatten aanwezig. Neem zelf of een matje mee of een grote badlaken. De les zal voor iedereen toegankelijk zijn, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt met yoga. Stel dat het regent kunnen we uitwijken naar de yogaruimte in de Oude Melkfabriek. De les is gratis, dus je betaalt alleen het ontbijt en die kost € 17,50 per persoon. Indien je een voedselallergie of intolerantie hebt laat het me dan bij je inschrijving weten, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Yoga nidra betekent letterlijk yoga slaap. Yoga nidra is een van de meest interessante oefeningen in de yoga en meditatie. In eerste instantie is het een zeer krachtige ontspanningsoefening, waarbij de cursist stapje voor stapje steeds dieper ontspant. Een weelde. In tweede instantie is yoga nidra een middel om de “mind” te trainen en op emotioneel gebied structureel verandering aan te brengen. Yoga nidra betekent dus yoga slaap, maar het is juist de bedoeling om niet in slaap te vallen. Om werkelijk te ontspannen is het nodig om wakker en helder te zijn. We oefenen en oefenen deze prachtige, krachtige oefening 5 maal, iedere keer op donderdag van 21.00 uur tot 22.00 uur in de Yogaruimte in de Oude Melkfabriek en wel op de volgende data:

25 oktober, 1, 8, 15 en 22 november 2018.

De kosten zijn € 65,-. Als u meedoet met deze workshop mag u in deze periode 5 maal gratis een yogales meedoen.

Door je in te schrijven ga je akkoord met het reglement van Yogacentrum Venray en ben je op de hoogte van de privacyverklaring.


Wil je graag meer informatie, of wil je je direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Om aan te tonen dat je een echt mens bent, en geen spamrobot, moet je een eenvoudig sommetje oplossen.