Klik hieronder op een workshop voor meer informatie.

Een hele dag in stilte voor jezelf. Een dag vol yoga, restorative yoga, yoga nidra, meditatie, adem, ontspanning, bewust eten en proeven ! Deze dag zal zijn op zondag 6 oktober 2019 van 09:00 uur tot 16:00 uur. Deze dag is voor iedereen toegankelijk, ook al heb je geen ervaring met yoga en meditatie. Het is een prachtige gelegenheid om te snuffelen aan stilte.

De kosten zijn € 60,- inclusief een heerlijke biologisch, vegetarische lunch.

De vrijwilligersvereniging Dag van de Stilte organiseert al jarenlang een Dag van de Stilte. In het hele land worden er door verschillende mensen en organisaties activiteiten aangeboden. Yogacentrum Venray biedt dit jaar ook een actitiveit aan. Op zondag 27 oktober zal er van 10:00 uur tot ongeveer 12:15 uur een yoga nidra en een meditatie worden aangeboden. Iedereen is welkom, ook al heb je nog nooit aan yoga gedaan en heb je nog nooit gemediteerd. Het is juist leuk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met yoga en meditatie. Yoga nidra is kortgezegd een diepte ontspanning. Op structurele wijze word je stapje voor stapje meegenomen in de ontspanning. Het is beter te spreken dat we oefenen in yoga nidra, net zoals we oefenen in meditatie. Je kunt het niet verkeerd doen !

Deze activiteiten bij Yogacentrum Venray zijn gratis. Wel bestaat de mogelijkheid om een donatie voor de vrijwilligersvereniging Dag van de Stilte te doen. Op het tafeltje voor de yogaruimte zal een bakje staan waar de donaties in kunnen.

Wil je graag meer informatie, of wil je je direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Om aan te tonen dat je een echt mens bent, en geen spamrobot, moet je een eenvoudig sommetje oplossen.