yoga nidra

with Geen reacties

Yoga nidra

Dit is een workshop van 5 donderdagavonden.

Tijdens deze workshop maakt u kennis met de krachtige oefening yoga nidra. Yoga nidra is een diepte ontspanning. Letterlijk vertaald betekent yoga nidra yoga slaap. Het is de bedoeling dat het lichaam slaapt, maar de geest helder blijft. Het is een krachtige techniek, waarin je leert bewust te ontspannen. Werkelijke ontspanning is een ervaring die heel diep gaat. Voor absolute ontspanning moet je bewust blijven. Dat is yoga nidra: de staat van dynamische slaap. In yoga nidra wordt de ontspanningstoestand bereikt door je naar binnen te keren, weg van uiterlijke ervaringen.

Yoga nidra ontspant fysiek, mentaal en emotioneel. Stress en onrust verminderd. Het brengt je dichter bij jezelf; je ware Zelf. Een uur yoga nidra is te vergelijken met vier uur slaap. Tijdens yoga nidra wordt de fysieke en mentale onrust met bewustheid verminderd.

Voor mensen die lijden aan een ernstige depressie, psychose of schizofrenie wordt de oefening van yoga nidra afgeraden.

Kosten: € 60,–. Deelnemers aan de workshop kunnen deze 5 weken kostenloos 1 reguliere yogales per week (ter waarde van € 42,50) komen volgen. Deze yogales kan uiteraard alleen gevolgd worden in een groep waar plaats is.

 De data zijn: 10, 17, 24 september 2015, 1 en 8 oktober 2015 van 21.00 uur tot 22.00 uur

De workshop zal worden gegeven in de yogaruimte in de Oude Melkfabriek in Leunen

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop.