Yoga/stiltedag op zondag 28 februari 2016

with Geen reacties

 

Stilte is onze natuur, maar wanneer zijn we nu vaker stil dan een paar minuten ? Voor veel mensen geldt: niet vaak. Tijdens deze dag gaan we proeven van stilte en het heilzame effect van stilte ervaren. Even een dag helemaal voor jezelf, zonder iets te moeten, zonder telefoon, e-mail of muziek. Een dag vol yoga, meditatie, concentratie en ontspanning. Met behulp van de yoga en meditatie bied je jezelf de gelegenheid steeds stiller te worden, en uiteindelijk ook iets stiller in het hoofd. En dat is wat we willen: meer balans, meer gelijkmoedigheid, meer rust. De lessen worden wel met gesproken woorden gegeven, maar de deelnemers spreken niet, ook niet in de pauzes en tijdens het eten. Deze dag is voor iedereen toegankelijk, ook al heb je totaal geen ervaring met yoga en meditatie. Voor mensen die niet in een meditatiehouding kunnen zitten op de grond, zijn er stoelen aanwezig. De opbouw in de lessen is zo gemaakt dat de yoga-oefeningen je kunnen helpen om uiteindelijk wat stiller te worden in het hoofd.

De dag duurt van 09.00 uur tot 17.00 uur, inclusief een biologische, vegetarische lunch. 

 Kosten: € 60,–.

Geef bij je aanmelding aan of je allergisch bent voor bepaalde voedingsstoffen.

 Locatie: De yogaruimte in de Oude Melkfabriek.

Er is nog 1 plekje beschikbaar !

Klik hier om je aan te melden voor deze dag.