Klik hieronder op een workshop voor meer informatie.

Hormoonyoga zondag 21 januari 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur

bloem1.pngDe overgang is een fase in het leven van de vrouw waarin zich belangrijke veranderingen afspelen. In deze periode treden schommelingen in de hormoonspiegel op, wat vervelende klachten tot gevolg kan hebben zoals slapeloosheid, opvliegers en stemmingswisselingen. Bovendien treedt, onder invloed van een dalende oestrogeenspiegel, osteoporose (botontkalking) op.

Om het natuurlijke proces van het lichaam zoveel mogelijk door te laten gaan heeft Dina Rodriques een hormoonyogaprogramma ontwikkeld. Dit programma combineert (dynamische) yoga-oefeningen met een specifieke ademhaling en energiecirculatie. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat de hormonen (die via het bloed vervoerd worden) en de energie blijven stromen naar de hormoonklieren, zodat deze zolang mogelijk optimaal blijven werken.

Het programma is zowel voor vrouwen die in de overgang zitten als voor vrouwen die het preventief willen toepassen. Ook kan het programma gebruikt worden bij klachten als gevolg van PMS (pre-mentrueel syndroom).

Deze dag, welke gegeven wordt door yogadocent Erica de Leeuw, start om 10.00 uur. Om 09.30 uur staat er thee en koffie voor u klaar. Tot 12.30 uur wordt het eerste deel van het programma uitgebreid doorgenomen en geoefend. Van 12.30 uur tot 13.45 uur is de lunch. Het tweede deel van het programma wordt behandeld en geoefend van 13.45 uur tot 14.45 uur. Van 15.00 uur tot 15.15 uur is er theepauze en dan eindigt de dag met een heerlijke ontspannende yoga nidra.

Kosten: € 70,– inclusief biologisch vegetarische lunch, en lesmateriaal.

Voor meer informatie over de workshop kunt u een mail sturen naar info@yoga-ericadeleeuw.nl (Aanmelden gaat via Yogacentrum Venray)

Yoga stiltedag zondag 4 maart 2018 van 09.00 uur tot

16.00 uur

Op zondag 4 maart 2018 zal er weer een stiltedag georganiseerd worden. U kunt tijdens deze dag ervaren wat het met u doet om wat langer stil te zijn en een hele dag bezig te zijn met zachte yoga-oefeningen, ademoefeningen, meditatie-oefeningen en ontspanning. Het is bijzonder heilzaam om vaker stil te zijn en om op die manier jezelf gade te slaan. Soms komen we er achter, door niet te praten, dat we behoorlijk druk zijn in het hoofd. Door middel van yoga, ademoefeningen, meditatie-oefeningen en ontspanning kunnen we geleidelijk meer rust in het hoofd brengen.

Deze dag is voor iedereen toegankelijk, ook als  u helemaal geen ervaring met yoga heeft. Voor de mens die niet op de grond kan zitten in een meditatiehouding zijn er stoelen aanwezig.

De kosten voor deze dag inclusief een biologische vegetarische lunch zijn  € 60,–.


Wil je graag meer informatie, of wil je je direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Om aan te tonen dat je een echt mens bent, en geen spamrobot, moet je een eenvoudig sommetje oplossen.