Klik hieronder op een workshop voor meer informatie.

Lange yogales, zondag 12 november 2017 09.00 uur tot 12.00 uur

Op zondag 12 november 2017 kunt u meedoen aan een yogales van 3 uur, van 09.00 uur tot 12.00 uur in de yogaruimte in de oude melkfabriek. De les is voor iedereen toegankelijk. Voor mensen die bijvoorbeeld niet in een meditatiehouding op de grond kunnen zitten zijn er stoelen aanwezig. De lange yogales kan doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

Kosten: € 30,–.

De ademhaling, zondag 10 december 2017 09.00 uur tot 12.00 uur

Op zondag 10 december 2017 kunt u meedoen aan een lange, maar milde yogales van 3 uur van 09.00 uur tot 12.00 uur waarin we de ademhaling onder de loep nemen. Hoe ademt u ? Waar is de adem te voelen in het lichaam ? Waarom is de ademhaling belangrijk ? Wat is het effect van een ontspannen, zachte, gelijkmatige middenrifademhaling ? Dat zijn allemaal aspecten waarmee we gaan spelen. De les is voor iedereen toegankelijk, ook al hebt u geen ervaring met yoga. Voor mensen die niet in een meditatiehouding op de grond kunnen zitten zijn er stoelen aanwezig. De workshop kan doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

Kosten: € 30,–

Hormoonyoga zondag 21 januari 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur

bloem1.pngDe overgang is een fase in het leven van de vrouw waarin zich belangrijke veranderingen afspelen. In deze periode treden schommelingen in de hormoonspiegel op, wat vervelende klachten tot gevolg kan hebben zoals slapeloosheid, opvliegers en stemmingswisselingen. Bovendien treedt, onder invloed van een dalende oestrogeenspiegel, osteoporose (botontkalking) op.

Om het natuurlijke proces van het lichaam zoveel mogelijk door te laten gaan heeft Dina Rodriques een hormoonyogaprogramma ontwikkeld. Dit programma combineert (dynamische) yoga-oefeningen met een specifieke ademhaling en energiecirculatie. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat de hormonen (die via het bloed vervoerd worden) en de energie blijven stromen naar de hormoonklieren, zodat deze zolang mogelijk optimaal blijven werken.

Het programma is zowel voor vrouwen die in de overgang zitten als voor vrouwen die het preventief willen toepassen. Ook kan het programma gebruikt worden bij klachten als gevolg van PMS (pre-mentrueel syndroom).

Deze dag, welke gegeven wordt door yogadocent Erica de Leeuw, start om 10.00 uur. Om 09.30 uur staat er thee en koffie voor u klaar. Tot 12.30 uur wordt het eerste deel van het programma uitgebreid doorgenomen en geoefend. Van 12.30 uur tot 13.45 uur is de lunch. Het tweede deel van het programma wordt behandeld en geoefend van 13.45 uur tot 14.45 uur. Van 15.00 uur tot 15.15 uur is er theepauze en dan eindigt de dag met een heerlijke ontspannende yoga nidra.

Kosten: € 70,– inclusief biologisch vegetarische lunch, en lesmateriaal.

Voor meer informatie over de workshop kunt u een mail sturen naar info@yoga-ericadeleeuw.nl (Aanmelden gaat via Yogacentrum Venray)


Wil je graag meer informatie, of wil je je direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Om aan te tonen dat je een echt mens bent, en geen spamrobot, moet je een eenvoudig sommetje oplossen.